81000 Podgorica, Montenegro | tel/fax: +382 (0)81 443 700

lokacija
JA slide show

Dobrodošli na Plavnicu

Na ovim stranicama želimo Vas informisati o svim dešavanjima na Plavnici.Saznajte šta  planiramo, ostavite svoje utiske...

A za one koji bi htjeli biti uvijek informisani, tu je 'Klub prijatelja Plavnice'.Učlanite se i mi ćemo Vas mailom obavještavati o svim dešavanjima.

Home Ambasador kartice
Ambasador kartice ECO RESORTA PLAVNICA

Za sve svoje stalne posetioce  ECO RESORT PLAVNICA  je krajem 2008. godine uvela  AMBASADOR KARTICE  koje nosiocima omogući posebne uslove korišćenja usluga i plaćanja

Ambasador_karticeIzdavanje AMBASADOR KARTICA
Eko resort PLAVNICA želi da na još jedan način pokaže svoje poštovanje prema posjetiocima i da im omogući što lakše korišćenje usluga .
AMBASADOR KARTICA  je danas samo bonus kartica , ali ona će u budućnosti biti ulaznica u AMBASSADOR CLUB ECO RESORTA PLAVNICA.

Imaoci  PLAVNICA -  ,,AMBASADOR KARTICE,, ostvaruju  POPUST OD 10% , NA SVE DOBIJENE USLUGE U OKVIRU NAŠEG KOMPLEKSA.

Za pravna lica , nosiocima Ambassador kartice, na potrošenu sumu od 20.000 Eura , za usluge u okviru Eco Resorta Plavnica, odobravamo još dodatni bonus od  5% ,odnosno 1000 Eura.

Za fizička lica, nosiocima Ambasador kartice, na potrošenu sumu od 2.000 Eura , za usluge u okviru Eco Resorta Plavnica, odobravamo jos dodatni bonus od 5%, .

Sve pružene usluge koje se plaćaju AMBASADOR KARTICOM  kompjuterski se vode na ime nosioca , čime ostvarujete popust od 10%, a nakon utroška gore navedene sume steći ćete pravo na dodatni bonus od 5%.

Krajem 2008. godine izdato je prvih 100 PLAVNICA - AMBASADOR KARTICA.