81000 Podgorica, Montenegro | tel/fax: +382 (0)81 443 700

lokacija
JA slide show

Dobrodošli na Plavnicu

Na ovim stranicama želimo Vas informisati o svim dešavanjima na Plavnici.Saznajte šta  planiramo, ostavite svoje utiske...

A za one koji bi htjeli biti uvijek informisani, tu je 'Klub prijatelja Plavnice'.Učlanite se i mi ćemo Vas mailom obavještavati o svim dešavanjima.

Home
IZBOR ZA MIS CG 2009 održan na Plavnici
Događaji
subota, 15 avgust 2009 01:00
miss2009Kotoranka, dvadesetdvogodišnja Marijana Pokrajac, izabrana je za Miss Montenegro 2009. Ljetopis Automotiv.
Izbor je održan u turističkom ekskluzivnom kompleksu Plavnica, pod sloganom “Naša zvijezda ostvaruje vaše snove”.
Za prvu pratilju izabrana je Nikolina Lončar iz Pljevalja, dok je za drugu pratilju izabrana Nina Vukanović iz Podgorice.Pored titule najljepše crnogorke Marijani Pokrajac pripala je i lenta magazina “Ljepota i zdravlje” koji joj je dodijelio svoju naslovnicu.Druga pratilja, Nina Vukanović, izabrana je za Miss fotogeničnosti, a od djevojaka koje su ušle u top šest, nagrađena je i Kristina Ilić koja je proglašena za Miss šarma 2009, a stipendiju Univerziteta Donja Gorica UDG dobila je Irena Nenezić.

Ovogodišnji izbor za Miss Crne Gore održan je u organizaciji agencije “Sens” iz Podgorice, a publici i stručnom žiriju  se u tri navrata predstavilo 15 djevojaka - Slađana Fatić, Ivona Kozlica, Bojana Pavićević, Ana Žarković, Azemina Arović, Slađana Vujošević, Nina Vukanović, Tatjana Tomović, Maja Jovanović i Andrijana Mišolić iz Podgorice, Marijana Pokrajac iz Kotora, Irena Nenezić iz Nikšića, Nikolina Lončar iz Pljevalja, Jovana Nikolić sa Cetinja i Kristina Ilić iz Kolašina.

U muzičkom dijelu programa u prelijepom ambijentu turističkog kompleksa “Plavnica” nastupali su Anja Mašanović, Marko Prentić, Nina Žižić, Oliver Katić, Ivan Čanović, kao i svjetski prvak u sviranju na harmonici Srđan Vukašinović.