81000 Podgorica, Montenegro | tel/fax: +382 (0)81 443 700

lokacija
JA slide show

Dobrodošli na Plavnicu

Na ovim stranicama želimo Vas informisati o svim dešavanjima na Plavnici.Saznajte šta  planiramo, ostavite svoje utiske...

A za one koji bi htjeli biti uvijek informisani, tu je 'Klub prijatelja Plavnice'.Učlanite se i mi ćemo Vas mailom obavještavati o svim dešavanjima.

Home
Dan zaljubljenih
Događaji
utorak, 16 februar 2010 11:18

14.FebruarTurističko-ugostiteljski kompleks Plavnica je 14. februar 2010. godine proslavio Sv. Valentina i Sv. Trifuna kao „Dan ljubavi i vina“ u svom ekskluzivnom gastronomskom restoranu.

Osim romantičnog ambijenta samog restorana Plavnica i predivnog pogleda na jezero gostima su veče učinili još prijatnijim Nina Žižić, Jazz orkestar Muzičke škole „Vasa Pavić” i plesna škola JetSet. Romantično i čarobno veče je upotpunjeno prosidbom koja se desila te večeri, a mi smo budućim mladencima poželjeli srećno uplovljavanje u bračnu luku i poklonili besplatno krstarenje Skadarskim jezerom uz ručak.

Za još veći ugođaj probrinuli su se i naši dragi prijatelji i sponzori večeri: Plantaže koji su obezbijedile po čašu pjenušavog vina za svakog gosta, Vrtni centar Kalia koji je sve prisutne dame nagradio predivnom ružom i kompanija DMD Delta d.o.o. koja je obezbijedila vrijedne nagrade.

U programu su učestvovali i sami gosti takmičeći se u izboru za najromantičniju poruku i izboru za najbolji plesni par.