81000 Podgorica, Montenegro | tel/fax: +382 (0)81 443 700

lokacija
JA slide show

Dobrodošli na Plavnicu

Na ovim stranicama želimo Vas informisati o svim dešavanjima na Plavnici.Saznajte šta  planiramo, ostavite svoje utiske...

A za one koji bi htjeli biti uvijek informisani, tu je 'Klub prijatelja Plavnice'.Učlanite se i mi ćemo Vas mailom obavještavati o svim dešavanjima.

Home
Vjenčanja na Plavnici
Događaji
petak, 15 april 2011 00:00

Turistički kompleks Plavnica je učestvovao na ovogodišnjem Sajmu vjenčanja koji je bio održan u Delta City-ju u periodu od 8 do 9 aprila 2011. godine.

Posjetioci sajma su bili upoznati sa mogućnošću organizovanja vjenčanja u restoranu, pored bazena ili drugim objektima u kompleksu Plavnica, kao i na istoimenom brodu koji bi proveo mladence kroz najljepše jezerske predjele.

Ono što Plavnica obećava mladencima je da kada stigne taj dugoočekivani dan u kome ćete izgovoriti sudbonosno DA - Plavnici će biti zadovoljstvo da Vam bude na usluzi, da Vam se u potpunosti posveti i da sa Vama podijeli radost vjenčanja.

Učinićemo sve da taj dan bude nezaboravan i Vama i Vašim gostima, da zauvijek u sjećanju nosite lijepe uspomene i slike sa Plavnice i Skadarskog jezera.

Cijena menija zavisi od broja osoba, kao i od Vaših želja, a takođe postoji i mogućnost dekorisanja prostora.

Za sve informacije Vam stojimo na raspolaganju i učinićemo sve da Vam izađemo u susret i udovoljimo.