81000 Podgorica, Montenegro | tel/fax: +382 (0)81 443 700

lokacija
JA slide show

Dobrodošli na Plavnicu

Na ovim stranicama želimo Vas informisati o svim dešavanjima na Plavnici.Saznajte šta  planiramo, ostavite svoje utiske...

A za one koji bi htjeli biti uvijek informisani, tu je 'Klub prijatelja Plavnice'.Učlanite se i mi ćemo Vas mailom obavještavati o svim dešavanjima.

Ljubimac Plavnice

nikica Plavnica je već 9 godina dom nilskom konju Nikici.

Rotonda

rotonda Romantično muzičko veče na Rotondi , kod mosta na obali Plavnice.

Restoran

restoran Veličanstveni ambijent i vrhunski izbor jela i pića. Posebno pripremljeni specijaliteti od ribe iz Skadarskog jezera.
Home Iz dana u dan
Iz dana u dan
KRSTARENJE PO SKADARSKOM JEZERU
Iz dana u dan
četvrtak, 06 avgust 2009 02:45

Plavnica-camciPođite sa nama na putovanje kroz istoriju i vrijeme.
Provedite veče u šetnji po Skadarskom jezeru na katamaranu  ,,Plavnica,,.
Švedski sto , muzički ansambl , turistički vodič...


Informacije i rezervacije na telefon  020 443 700 i 020 443 701

 
BIJELA PLAVNICA, OKOM KAMERE NIKOLE PEJOVIĆA
Iz dana u dan
srijeda, 25 februar 2009 01:58

bijela_PlavnicaOve godine zima , kao i obično , nije zaobišla ni Plavnicu i donijela je i kišu , vjetar , porast nivoa Skadarskog jezera . Ali februar 2009. Godine biće upamćen i po nečem neobičnom – po  snijegu i ledu.

Tokom 5 dana od srijede 18. Februara do nedelje 22. Februara 2009. Godine Plavnica je bila u novom bijelom ruhu i bukvalno okovana snijegom i ledom. Snijeg je počeo da pada u srijedu 18. Februara posle podne i  do večeri Plavnica je bila zavejana.  Ujutro – sve je bilo pod snijegom i ledom. Do Plavnice se u četvrtak veoma teško moglo doći  i terenskim vozilima. Ovakav snijeg i led ne pamte ni stariji mještani .

 

Opširnije...
 
,,PLAVNICA,, IZABRANA MEĐU NAJBOLJE
Iz dana u dan
utorak, 09 decembar 2008 02:32

topodgoriceTuristička organizacija Podgorice dodijelila  je u okviru   26. po redu akcije ,,BIRAMO NAJBOLJE“ decembra  2008. godinu odluku o dodjeljivanju godišnjih nagrada u turizmu i ugostiteljstvu.

Cilj akcije je dalje  unapređenje kvaliteta i ugostiteljske ponude glavnog grada i afirmacija kolektiva i pojedinaca koji direktno ili indirektno učestvuju u formiranju turističke ponude Podgorice.

Opširnije...
 
NE IGRAJ NA ENGLEZE
Iz dana u dan
nedjelja, 14 septembar 2008 01:00

ne_igraj_na_engleze_m,,Plavnica,,  je 2008. godine bila i sponzor veomo uspešne i od publike izuzetno prihvaćene predstave ,,NE IGRAJ NA ENGLEZE,, u produkciji OFF PROJEKTA .

Autor teksta ,,NE IGRAJ NA ENGLEZE,, Vladimir Đurđević u centar svog , samo prividno ,  „lakog” zapleta, stavlja  trojicu  urbanih tridesetogodišnjaka, „zaglavljenih” već negde na prvim životnim krivinama – ili zbog inferiornosti prema zaposlenoj supruzi , ili zbog nemogućnosti da se dokaže kroz površne  avanture , ili zbog  neodoljive potrebe  da, koristeći kao „masku” nevine šale, ponižava sopstvene prijatelje .

Opširnije...
 Bazen

bazen Provedite ljeto na bazenu Plavnice.Na raspolaganju su vam ležaljke, peškiri , picerija, šank bar ...

Marina

Sample image Brod ili čamac možete ostaviti na sigurnom u najzaštićenijoj marini na Skadarskom jezeru.

Iznajmljivanje plovila

iznajmljivanje Iznajmite gliser, katamaran, kajak, kanu, pedolino... Budite sami sebi kapetan u jezerskoj avanturi ...