81000 Podgorica, Montenegro | tel/fax: +382 (0)81 443 700

lokacija
JA slide show

Dobrodošli na Plavnicu

Na ovim stranicama želimo Vas informisati o svim dešavanjima na Plavnici.Saznajte šta  planiramo, ostavite svoje utiske...

A za one koji bi htjeli biti uvijek informisani, tu je 'Klub prijatelja Plavnice'.Učlanite se i mi ćemo Vas mailom obavještavati o svim dešavanjima.

Ljubimac Plavnice

nikica Plavnica je već 9 godina dom nilskom konju Nikici.

Rotonda

rotonda Romantično muzičko veče na Rotondi , kod mosta na obali Plavnice.

Restoran

restoran Veličanstveni ambijent i vrhunski izbor jela i pića. Posebno pripremljeni specijaliteti od ribe iz Skadarskog jezera.
Home Iz dana u dan NE IGRAJ NA ENGLEZE
NE IGRAJ NA ENGLEZE
Iz dana u dan
nedjelja, 14 septembar 2008 01:00

ne_igraj_na_engleze_m,,Plavnica,,  je 2008. godine bila i sponzor veomo uspešne i od publike izuzetno prihvaćene predstave ,,NE IGRAJ NA ENGLEZE,, u produkciji OFF PROJEKTA .

Autor teksta ,,NE IGRAJ NA ENGLEZE,, Vladimir Đurđević u centar svog , samo prividno ,  „lakog” zapleta, stavlja  trojicu  urbanih tridesetogodišnjaka, „zaglavljenih” već negde na prvim životnim krivinama – ili zbog inferiornosti prema zaposlenoj supruzi , ili zbog nemogućnosti da se dokaže kroz površne  avanture , ili zbog  neodoljive potrebe  da, koristeći kao „masku” nevine šale, ponižava sopstvene prijatelje .

Priču o tri najbolja druga koji su različito tipovali istu utakmicu (Bristol City - Norich City) i o tome dokle će ih odvesti naizgled sitne čarke svojstvene strastvenim kladioničarima, te koje će istine otkriti jedan o drugom i njihovom dugogodišnjem prijateljstvu, na sceni oživljavaju mladi crnogorski glumci: Goran Slavić, Petar Burić i Miso Obradović.

Likovi su realistični, istovremeno smiješni i tužni. Kroz njihove odnose i sukobe prikazuje se i sudbina jedne generacije, onih koji su najljepše mlade godine proveli u vrijeme raspada društva, ratova i sankcija.

Međutim, isto toliko bitan protagonista drame ,,Ne igraj na Engleze,, – protagonista koji se istovremeno nalazi i u njima, ali i izvan njih – jeste jedan od suštinskih zloduha ljudske prirode: strast prema kockanju, tačnije klađenju.

Scenograf, kostimograf i dizajner plakata je Zdravko Delibasic a autor muzike Ðurica Pekovic .

Ova predstava je igrana na scenama Podgorice, Nikšica, Bijelog Polja, Cetinja, Tivta, Kotora, Herceg Novog, Berana, Rožaja, Kolašina, Plužine, Pljevlja, Pala, Sarajeva, Konjica, Zenice ...

 

Bazen

bazen Provedite ljeto na bazenu Plavnice.Na raspolaganju su vam ležaljke, peškiri , picerija, šank bar ...

Marina

Sample image Brod ili čamac možete ostaviti na sigurnom u najzaštićenijoj marini na Skadarskom jezeru.

Iznajmljivanje plovila

iznajmljivanje Iznajmite gliser, katamaran, kajak, kanu, pedolino... Budite sami sebi kapetan u jezerskoj avanturi ...