81000 Podgorica, Montenegro | tel/fax: +382 (0)81 443 700

lokacija
JA slide show

Dobrodošli na Plavnicu

Na ovim stranicama želimo Vas informisati o svim dešavanjima na Plavnici.Saznajte šta  planiramo, ostavite svoje utiske...

A za one koji bi htjeli biti uvijek informisani, tu je 'Klub prijatelja Plavnice'.Učlanite se i mi ćemo Vas mailom obavještavati o svim dešavanjima.

Ljubimac Plavnice

nikica Plavnica je već 9 godina dom nilskom konju Nikici.

Rotonda

rotonda Romantično muzičko veče na Rotondi , kod mosta na obali Plavnice.

Restoran

restoran Veličanstveni ambijent i vrhunski izbor jela i pića. Posebno pripremljeni specijaliteti od ribe iz Skadarskog jezera.
Home Iz dana u dan ,,PLAVNICA,, IZABRANA MEĐU NAJBOLJE
,,PLAVNICA,, IZABRANA MEĐU NAJBOLJE
Iz dana u dan
utorak, 09 decembar 2008 02:32

topodgoriceTuristička organizacija Podgorice dodijelila  je u okviru   26. po redu akcije ,,BIRAMO NAJBOLJE“ decembra  2008. godinu odluku o dodjeljivanju godišnjih nagrada u turizmu i ugostiteljstvu.

Cilj akcije je dalje  unapređenje kvaliteta i ugostiteljske ponude glavnog grada i afirmacija kolektiva i pojedinaca koji direktno ili indirektno učestvuju u formiranju turističke ponude Podgorice.

Turistička organizacija Podgorice je izabrala najbolje kolektive i pojedince, koji su se istakli svojim angažovanjem na obogaćivanju i razvijanju turističke ponude Glavnog grada. Organizacioni odbor, kojim predsjedava Slobodan Leković, potpredsjednik Turističke organizacije Crne Gore, u čijem su sastavu bili predstavnici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Univerziteta Crne Gore, institucija, turističkih agencija i preduzeća na lokalnom nivou, je od 111 prijedloga izvršio izbor i odlučio da se dodijeli 9 POHVALA kolektivima i 7 POHVALA pojedincima.

Eko-turistički centar ,,Plavnica,, dobio je godišnju nagradu 2008. godine u akciji ,,BIRAMO NAJBOLJE,, kao turističko izletničko mesto.

 

Bazen

bazen Provedite ljeto na bazenu Plavnice.Na raspolaganju su vam ležaljke, peškiri , picerija, šank bar ...

Marina

Sample image Brod ili čamac možete ostaviti na sigurnom u najzaštićenijoj marini na Skadarskom jezeru.

Iznajmljivanje plovila

iznajmljivanje Iznajmite gliser, katamaran, kajak, kanu, pedolino... Budite sami sebi kapetan u jezerskoj avanturi ...