81000 Podgorica, Montenegro | tel/fax: +382 (0)20 653 777

lokacija

Na kontaktoni

Nëse jeni të interesuar për rezervimin e apartamentit, restorantit, sallës për konferenca ose dëshironi më shumë informata për shërbimet, na kontaktoni lirisht:
Plavnica - shërbimi

Manaxhmenti i kompleksit „Plavnica“ Ju dëshiron mirëseardhjen e ngrohtë. Në këtë faqe mund të gjeni të gjitha nformacionet relevante që mund të jenë të vlefshme me qëllim që të merrni shpejt vendimin dhe të na vizitoni.

Në apartamentin Tuaj:

Apartamenti Marrja deri nË 3 ditË Marrja mbi 3 ditË
„Jelena“ - me ballkon 200 € 180 €
„Ksenija“ - me ballkon 150 € 130 €
„Vjera“ 150 € 130 €
„Zorka“ 150 € 130 €

Marina (lidhëse dhe rampa):

Në përbërje të kompleksit gjendet marina e pajisur mirë me 100 lidhëse në ujë dhe me rampë:

ShËrbimi Çmimi
Çmimi i lidhËses nË marinË pËr 30 ditË 100,00 €
Lundresa me vlerË tË mesme Sipas rënies dakord
ShËrbimi i rampËs (ulja ose tërheqja e lundresës për përdoruesit e lidhëses) Pa pagesë
Korenti dhe uji Pa pagesë

Vërejtje:

  1. Në marinë është siguruar video kontrollimi i përhershëm.
  2. Lundresat në marinë nuk janë të siguruara kundër zjarrit, përmbytjes (të shkaktuara nga të rënat atmosferike dhe dukuritë jo të mira të kohës).
  3. Dorëzimi e marrja e lundresave në marinë me rastin e çdo ardhjeje e ikjeje bëhet në praninë e personit zyrtar dhe pronarit me nënshkrim.
  4. Çmimet e shënuara janë me TVSH.
  5. Për kontrata më të gjata ulje nga 10% deri në 20%.

Marrja me qira e lundresave

Lundresa Çmimi 60 min Çmimi 30 min
Kaik njËvendËsh 3,00 € 2,00 €
Kaik dyvendËsh 4,00 € 3,00 €
Kanu 4,00 € 3,00 €
Katamaran 5,00 € 3,50 €
Pedalino 6,00 € 4,00 €
Katamaran pËr 10 persona 70,00 €  

Marrja e anijes „Plavnica“

Me rënien e lirë dakord me manaxhmentin e Plavnicës, grupet e organizuara dhe agjencitë mund të bien dakord për itinerer, turë të veçantë me anije, dhe të vizitojnë vendet më interesante dhe lokacionet në Liqenin e Shkodrës.

Pllakatet

Ecotours Company nga Podgorica, në përbërjen e të cilës punon edhe kompleksi “Plavnica” në liqenin e Shkodrës, ndërmjet të tjerash, ka në ofertë edhe vendin për reklamim, pra pllakatet përdorimin e të cilave mund ta porositni. Pllakatet iluminare janë vendosur përgjatë rrugës që ecën drejt Kompleksit. Dimensionet e pllakateve janë 1,8 x 1,3 m.

Periudha Lloji Çmimi
30 ditË Dyanshëm 300,00 €
90 ditË Dyanshëm 750,00 €
180 ditË Dyanshëm 1.200,00 €
360 ditË Dyanshëm 1.800,00 €