81000 Podgorica, Montenegro | tel/fax: +382 (0)20 653 777

lokacioni

Na kontaktoni

Nëse jeni të interesuar për rezervimin e apartamentit, restorantit, sallës për konferenca ose dëshironi më shumë informata për shërbimet, na kontaktoni lirisht:
Plavnica - apartamentet

Mu në breg të liqenit, në pjesën qëndrore të ndërtesës së kompleksit „Plavnica“, janë vendosur katër apartamente të gjerë dhe luksoz: „Jelena“, „Ksenija“, „Vjera“ e „Zorka“.

Apartamentet janë me standardizim të lartë dhe përfshijnë dhomë mjaft të pajisur pritje, dhomën e gjumit të veçuar dhe banjën me xhakuzi.

Sharmin e elegancën e regullimit të brendshëm e shton edhe mobileria e bukur, ndriçimi fantazues dhe materialet e bukura për dekoracion. Së tepërti shfaqet funkcionaliteti dhe organizimi i vendit që është përshtatur plotësisht me nevojat e mysafirit me kërkesa të larta.

Të gjitha dhomat janë klimatizuar dhe pa zhurmë, në dhomën e pritjes gjendet mini bar e kuzhina e vogël. Apartamentet kanë linjë direkte telefonike, internet, si dhe dy plazma televizorë në dhomën e pritjes dhe në dhomën e gjumit në të cilat mund të ndiqet programi i pasur i satelitit.