81000 Podgorica, Montenegro | tel/fax: +382 (0)20 653 777

lokacioni

Na kontaktoni

Nëse jeni të interesuar për rezervimin e apartamentit, restorantit, sallës për konferenca ose dëshironi më shumë informata për shërbimet, na kontaktoni lirisht:
Plavnica - pishina

Bukuri të veçantë në „Plavnici“ paraqet amfiteatri i organizuar me fantazi, jo i zakonshëm dhe plot origjinalitet i cili pothuajse organikisht përputhet me ambientin e liqenit. Ai rethon me paramendim dhe qartësi ndërtimuese pishinën e madhe nga mesi i të cilit del podiumi muzikor në të cilin gjatë tërë sezonit, nga nata në natë, organizohen shfaqje të njohura muzikoro argëtuese, koncerte, uikende të modës e programe reviale.

Këtu në netët e nxehta verore do të gjeni këndshmërinë më të mirë, do të zgjoni shqisat Tuaja dhe me njerëzit Tuaj të dashur do të kënaqeni në koktelet e ndryshme që freskojnë dhe kujtojnë aventurën e nxehtë verore... Dhe dashurinë, natyrisht.