81000 Podgorica, Montenegro | tel/fax: +382 (0)20 653 777

lokacija

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste zainteresovani za rezervaciju apartmana, restorana, konferencijske sale ili želite više informacija o uslugama, slobodno nas kontaktirajte:
Plavnica - pogled iz vazduha

Smješten na obali Skadarskog jezera, u prstenu živih voda, u neposrednoj blizini Podgorice, reprezentativni turistički kompleks “Plavnica” se prostire na bezmalo 20 hektara od čega je 7 hektara brižljivo uređeno i stavljeno u funkciju.

Ima posebno povoljan komunikacijski položaj: u neposrednoj je blizini magistralnog puta Podgorica – Petrovac, željezničke pruge Beograd – Bar i međunarodnog aerodroma „Podgorica“.

Bajkoviti i čudesni svijet Skadarskog jezera, živopisni i neobični krajolici, pitoreskna ribarska naselja, srednjevjekovni gradovi i utvrde, drevni manastiri, bogata duhovna i kulturno-istorijska baština: sav taj nemjerljivi potencijal Jezera, po prvi put je objedinjen i znalački pretočen u jedinstvenu i sasvim ekskluzivnu turističku ponudu velelepnog kompeksa “Plavnica”.

Kompleks je projektovan skladno i funkcionalno, tako da sa lakoćom može da prihvati velike grupe turista i posjetilaca, a da istovremeno svojim ekskluzivnim sadržajem u potpunosti udovolji i najzahtjevnijem gostu koji želi poseban tretman, vrhunski servis i sasvim intiman doživljaj jezera.

Brojna zdanja i objekti koji se harmonično prepliću i sadržajno dopunjuju, čine jedinstvenu ambijentalno-graditeljsku cjelinu koja plijeni elegancijom i prefinjenom likovnošću.

Pod raskošnom jezerskom rasvjetom kroz čitav kompleks Plavnice šire se uređena šetalista uz obalu i oveće parkovske površine, koje rastinjem i zelenilom oplemenjuju prostor i boravak na otvorenom čine posebno ugodnim.

U ovom jedinstvenom turističkom kompleksu posjetiocima i gostima na raspolaganju su dva ekskluzivna restorana, četiri prostrana i luksuzna apartmana, konferencijska sala, otvoreni bazen sa amfiteatrom, uređena šetališta, kao i čitav niz zanimljivih sadržaja koji će zagolicati maštu i naterati Vas da istražujete granice zadovoljstva I da se prepustite čarima boravka na Plavnici u prelijepom i jedinstvenom ambijentu na Skadarskom jezeru.

U okviru kompleksa nalazi se i dobro marina opremljena sa 100 vezova, a “Plavnica” poseduje i sopstveni panoramski brod dužine 40 m.