81000 Podgorica, Montenegro | tel/fax: +382 (0)20 653 777

lokacioni

Na kontaktoni

Nëse jeni të interesuar për rezervimin e apartamentit, restorantit, sallës për konferenca ose dëshironi më shumë informata për shërbimet, na kontaktoni lirisht:
Plavnica - view from marina

Kush vjen një herë në Liqenin e Shkodrës, e kalon dhe viziton kompleksin “Plavnica”, nuk do të ëndërrojë më vende të largëta dhe egzotike, sepse gjithçka që duhet të shihet dhe përjetohet, gjendet pikërisht këtu, në një anë dore.

Mu në anën e Liqenit të Shkodrës, në unazën e ujrave të gjalla, rrethuar nga gjelbërim të dendur, është vendosur kompleksi reprezentatues turistik “Plavnica”. Kompleksi përfshin 20 hektarë prej të cilëve 7 hektarë janë vend i regulluar me kujdes në të cilin gërshetohen me maturi dhe plotësojnë përmbajtjen shumë ndërtesa e objekte që thjesht të bëjnë për vete me bukurinë dhe elegancën e vetë.

Kompleksi „Plavnica“ ka pozicion të veçantë të mirë për komunikacion: është shumë afër rrugës magjistrale Podgorica – Petrovac, shinave të hekurudhës Beograd – Bar dhe aeroportit ndërkombëtar „Podgorica“.