81000 Podgorica, Montenegro | tel/fax: +382 (0)20 653 777

lokacioni

Na kontaktoni

Nëse jeni të interesuar për rezervimin e apartamentit, restorantit, sallës për konferenca ose dëshironi më shumë informata për shërbimet, na kontaktoni lirisht:
Restoranti „Plavnica“

Në vetë bregun, në vendin e regulluar të arritjes, fole ka bërë pjesa qëndrore e ndërtesës së kompleksit në të cilin gjendet, ndërmjet të tjerash edhe restoranti i kategorisë së lartë. I dizenjuar në stilin kolonial me pjesët e gjera plot hije, ky restorant ofron komfor për 350 mysafirë.

Plavnica pëkujdeset për një afrim karakteristik gastronomik me ambicie që të kënaqë të gjithë llojshmërinë e shijeve dhe zakoneve. Në meny janë vendosur specialiteti të zgjedhura të vendit dhe të kuzhinës internacionale, etno-ushqimet e përgatitura në mënyrë tradicionale, skara e përsosur, frytet e detit, peshiqt e shumëllojshëm të liqenit e detit, si dhe verërat e përsosura të vendit dhe ato të huaja.