81000 Podgorica, Montenegro | tel/fax: +382 (0)20 653 777

lokacioni

Na kontaktoni

Nëse jeni të interesuar për rezervimin e apartamentit, restorantit, sallës për konferenca ose dëshironi më shumë informata për shërbimet, na kontaktoni lirisht:
Restoranti „Rotonda“

Në pjesën tjetër të kompleksit, afër lumit dhe urës mjaft të bukur të gurtë, ndodhet kulla e fuqishme me këpurdhë madhështore: restoranti-bar “Rotonda”. Në birtore dhe piceri mysafirët mund të hanë shpejtë dhe të kënaqen në mënyrë jokonvencionale në bukuritë e liqenit dhe në perëndimin e përsosur të diellit mbi Plavnicë.